Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Overnattingstur med flokken

13 november 2021 14:00 - 14 november 2021 13:00

Flokken

Ulveflokken drar på overnattingstur til Trampen,  lørdag 13 – søndag 14 november.

I løpet av turen blir det en samling på rådsklippen, etter mørkets frembrudd, der myklabbene skal innvies som fullverdige ulver. Etterpå  blir det hygge ved leirbålet. Ulvene får også en utfordring med å lage bålmat på søndagen. Du skal skal lære på møtet hvordan man skal pakke sekken før en tur, så prøv og pakk sekken selv. Litt hjelp er lov.

 

På seg:

Viktig å være godt kledd etter været, med lue og votter, og vær spesielt nøye med hensiktsmessig fottøy. Speiderskjorte og -skjerf for de som har. Ellers er det kjekt med hodelykt, da det er mye aktivitet ute i mørket, der det er greit med to ledige hender.

 

Soving:

Vi overnatter i utgangspunktet innendørs, men alle som har lyst kan sove ute. Noen av lederne sover også ute. De som ikke har vintersovepose kan da bruke to soveposer inni hverandre, f.eks. egen sovepose inni mamma eller pappas sovepose. De som skal sove ute må ha med underlag.

Alle må ha med sovepose løst, (denne blir fraktet inn).

 

I sekken:

Ekstra genser og sokker. Regntøy (hvis sjanse for regn), ekstra sett med innertøy, nattøy, tannbørste, tannkrem, kopp, kniv (de som har), lykt.

 

Mat:

Alle må ha med pølser (eller annen mat egnet til grilling/bål) til middag på lørdag. Lederne tar med lomper, ketchup og sennep. Videre må alle ha med matpakke til to måltider (lørdag kvelds og søndag frokost) og gjern varm drikke på termos til turen innover. (lunsj på søndag ordnes av lederne). Det er ikke lov å ha med godteri, dette ordnes også felles.

På grunn av matinnkjøp og andre forberedelser må vi vite hvor mange som kommer.

Påmelding senest fredag 12.november til Akela, Marius Hauglin. Gi beskjed ved påmelding om du vil sove ute.

 

Oppmøte: Innerst i Paimioveien, Lørdag 13 november kl 1400.

Avslutning: Samme sted søndag, kl 13.00.

 

Vi trenger noen foreldre som kan være med på denne turen, gi beskjed om du kan være med!

 

Speiderhilsen flokklederne v/,

 

Akela, Marius Hauglin (marius.hauglin at gmail.com, tlf. 99459839)

 

Sted

Trampen
Ås, Norge