Laster Hendelser

LEIR – Agenda

1 august 09:00 - 7 august 16:00


Landsleir/Kretsleir/Pandemi

Endringer! Pga smittesituasjonen i nord-østerdalen så har Follo Krets landet på at den opprinnelige planen med kretsleir på Røros ikke blir noe av. Men vi skal på leir og beholder de samme datoene (nesten i hvertfall oppstart 1. august) 

I 2021 var planen landsleir i Askim. Covid-19 setter selvsagt begrensninger på denne type arrangementer.  Norges Speiderforbund har lagd en alternativ løsning med pandemi tilpasset landsleir. I stedet for en stor landsleir i Askim blir det mer enn 120 unike leirer fordelt over hele sommeren og hele landet, til sammen danner disse leirene tidenes største landsleir, Agenda 2021.

Vår leir blir sammen med Drøbaks speiderne og kanskje også flere tropper fra Follo, vi jobber med planen. 

1.August drar vi til Halsnes leirsted. Halsnes er en perle ved Mjermen, og byr på garantert brennmanet fri bading siden dette er ferskvann. Det blir god mulighet for bading og vannaktiviteter i tilleggg til et fullspekket program med programaktiviteter fra Agenda sitt programhefte. I tillegg så legger vi også opp til en dagsutflukt, kanskje til et sted hvor vi kan utfordre oss fysisk med noen klatreløype?
https://www.aurskog-holand.kommune.no/innhold/natur-friluft-og-miljo/friluftsliv/badeplasser/halsnes-friluftssenter/

5. august beveger vi oss ut på kano-haik patruljevis

6. august avslutningsleirbål (sted ikke helt avklart)

7.august hjemreis.

 

Praktisk info  

  • Leiren starter 01.08 – avreiser fra Åshallen kl 10
  • Leiren avsluttes 07.08 
  • Vi reiser med buss fra Ås tur-retur Halsnes. Planen er at vi har vår egen buss slik at vi tenker mest mulig kohort på reise til og fra. 
  • Prisen for leiren er kr 3.000 (redusert fra opprinnelig 4.000), det gis søskenmoderasjon på kr  1000 fra søsken nr. 2 (pris for første søsken kr 4.000, for søsken nr 2, 3 etc kr 3.000) 
  • Leirkontigenten betales i sin helhet innen 01.06.2021 til 1.Ås speidergruppe kontonummer 1654.20.42889, merk betalingen med Skjult Agenda og speiderens navn. 
  • Det er usikre tider nå og det vil selvsagt være en viss sannsynlighet for at leiren i sommer blir avlyst. Ved avlysning vil full leirkontigent bli refundert.  
  • Påmelding skjer ved å si ifra til sin peff, samt betale leirkontigent som beskrevet. 

 

Menyen for leiruken finner du her:

https://drive.google.com/file/d/1kGHGQeVfEfPo1tFaW3TXtpDqeQbVBr7V/view

Mer info om leiren vi skal på og Agenda kan du finne her: 

https://agenda2021.no/